Сопри и љуби ме

ти фалам дури и кога до тебе сум ете и тогаш ти фалам како неизреченото да е крајот а кажаното, почеток на разделбата и се бркаме меѓу зборови како низ лавиринт заплеткани ти во моите премолчени мисли јас во твоите итаници низ мене и никако да ни текне оти да здивнеме треба малку...

„БРАТ“

Огледало на една душа – Mirror of a soul Не ми зборувај за љубов. Не ми зборувај за твојата бивша девојка. Не ми зборувај за сериозни муабети, како сакаш да создадеш вредности. Не ми зборувај, зашто ништо од тоа не знаеш. Не знаеш! И ти си ист ко тој пред тебе. И ти си ист ко...

Здраво! Игор Ќе Се Храни Здраво! Во Здраво-Живо!

“Здраво Живо” е првото и единствено бистро за жива храна на Балканот во кое се приготвува храна која не содржи глутен  и храна која е исклучиво од растително потекло Сместено во стара дебар маалска куќа, со шармантен амбиент, богата библиотека, добра музика, секог...

Чај За Простата

Еден чај за простата и мене едно макијато — Др Арсланагић (@ArslaJeMeniBog) February 11, 2014

Скејтбордот Влегува Во Програмата На Олимписките Игри 2020.?

Предложени пет нови спортови На Летните олимписки игри во 2020. година може да се случи вистинска мала спортска револуција Јапонија предложи во програмата за  32. Олимписки игри што ќе се одржат во Токио во 2020. година да влезат пет нови спортови. Тоа се дис...

Гоедо, Пак Да Паркираш На Место За Инвалиди! (Видео)

Dat krijg je ervan als je onnodig je auto op een gehandicaptenparkeerplaats neerzet! Prachtig! Posted by Radio FreshFM on Saturday, June 27, 2015

Што ќе ти остане после мене?

Што ќе ти остане после мене? нечија туѓа насмевка да ти го краси денот а зад неа едно големо ништо и ќе се преправаш дека си среќен најгласен меѓу непознати а внатре? што ти вели штракалото дали молчи и луто ти е или олеснето чука бавно и мирно ќе ги врвиш деновите полека утре ќе...

Веридба Во Стилот На Дизниевиот “101 Далматинец”

Тони Колиер и Корин Џонс одлучиле нивната долгогодишна врска, која започнала во 2009. година, да ја крунисаат со брак. Повеќето од вас веројатно ја виделе сцената на Дизниевиот класик 101 Далматинец, каде што се сретнаа Роџер и Анита, благодарение на нивните кучиња. Креативна...