Округлиот Мост На Олафур Елиасон Го Украси Копенхаген

Cirkelbroen Студио на Олафур Елиасон на жителите на Копенхаген им подари идеална нова локација за средби – мостот Cirkelbroen Новиот мост кој се појави на улиците на Копенхаген елегантно ја скрши монотонијата на правоаголната архитектура и донесе разиграност во глав...

На гости не се седи повеќе од пола саат

Кај другарот – Ќе може password од wi fi? – На гости не се седи повеќе од пола саат. Споено. Posted by Zoran Ivanovski on Monday, August 24, 2015

Кармин

Едно од најубавите измислени нешта..се мириса, се мачка, се јаде, се лиже, се сака.. од првиот негов мирис, до доживотно заклет негов вљубеник..

Стави лајк на сопствениот живот

Спастри се стани наутро полна енергија измиј заби и лице исчешлај се нацрви ги образите усните накарминисај ги очите обој ги облечи се (како што ти личи на годините!) Живеј… заврши ги сите попатни работи заработувај не заборавај да се смееш разговарај со луѓето биди среќн...

Кој За Шо Си Учел!

Коа му даам на таксистот 150 денара , за од дома до работа , си викам ………уф , камо да сум ТаКСИСТА !!!Коа плаќам … Posted by Mite Kum Lazarevski on Monday, August 24, 2015