Ерик Равело: Децата Се Распнати

[fblike]          Самото име на проектот ‘Недопирливите’ (‘Лос Intocables’) укажува на накарадениот систем во кој живееме Ерик

Прочитај повеќе

Со помош на технологијата е оживеан голот на Пеле за кои тврдат дека е најдобар досега (Видео)

Голот е навистина магичен…. [fblike] Со помош на технологијата направена е реконструкција на најубавиот гол на Пеле, кој го постигнал

Прочитај повеќе