Охриѓанки, Нека Ви е на Здравје Викендов

Е па Охриѓанки нека ви е наздравје, викендов ако не си фатите дечко, никад нема … Posted by Johan Elzeser on Friday, July 31, 2015

Во Чест На ‘Foo Fighters’ 1000 Музичари Ја Свиреа ‘Learn To Fly,’

Подгответе ги вашите ушни тапанчиња за сензационалата изведба на Learn To Fly во чест на Foo Fighters

Најчитаните Содржини На Курир!

Најчитаните содржини на Курир! Прво се утврдува IQ па се продолжува со листање на други интелектуални четива се додека и… Posted by Borjan Jovanovski on Thursday, July 30, 2015

Двајца во Трпејца

….  Овековечени вчепатоци од моето прво (се надевам не и последно) летување во Трпејца. Наутро смрдлива уста, подуено лице и бушава коса. Бањата е заедничка – ред во недоглед (со чашка ракија на гладно срце ја мијам росата од срцето). Соседите од соседните соби – три парови...

Мамо не ти мириса на пица?!

Мамо не ти мириса на пица?! – Не бе… Ами како че мириса ко боранија имаш зготвено! — Даскало (@Talesot) July 22, 2013

Ќе се ожениш ли со друга?

-Срце ме сакаш ли? -Многу те сакам! -Што ќе правиш ако умрам? -Ќе полудам -Ќе се ожениш ли со друга? -Па луд човек све може да направи.. — твитагора (@Tvitagora) December 12,...

Дуња и Марко

-Здраво ја сум Дуња -Здраво ја сум Марко -Леле се викаш исто како мојот бивши дечко. -А ТИ КАКО НА БАБА КОМПОТОТ ЕБАТЕ - — твитагора (@Tvitagora) August 29, 2014

До премаленост да се љубиме дур воздух не изгубиме

не сакам за староста да ми зборуваш и онака не сум повеќе млада еве сакам да зборуваме за деца кога пак ќе сме во некој друг живот во кој повторно ќе се најдеме и како ќе играме со џамлии по ровката земја и ќе цапаме во вирови кикотејќи се на сиот глас со залепени дла...

Светoт сaкa дoбрa дрaмa, a ние зa негo не пoстoиме.

Имa стрaвoви кoи се без нaдвoрешен пoвoд и не вaжaт зa вo oвaa трaгичнa кoмедијa.Ликoвите се преoкупирaни сo сирoмaштијa… Posted by Milena Bogeska on Tuesday, July 28, 2015