Том Круз Го Продава Својот Имот

Куќи на познатите: Имотот на Том Круз Познатиот холивудски актер Том Круз ја стави на продажба својата пространа куќа на имотот во Telluride Овој имот се наоѓа во близина на популарниот ски-центар и се протега на 298 хектари. Објектот вклучува и приватна портата што вод...

Маса За Пинг Понг

Glass Top маса за Пинг Понг by TravisMatthew… Еве едно многу интересно парче мебел, што секако ќе ја разубави секоја соба за играње: Маса за Пинг Понг Glass Top by TravisMatthew… Ова парче мебел е создадено со користење на масивно парче од совршено полирано стакло и е идеално з...

Вратете ни го градот

Вратете ни го градот во кој не сте израснале! Улиците на кои не сте згазнале, нерамната калдрма со штрбави коцки. Костените со стари коски, тополите кои ги надвисивте со многукатноста на алчноста. Вратете ни ја невиноста! Граѓанството кое го уништивте умислувајќи си дек...

Пред И После Триесетикусур

..пред триесетикусур години имав пирс у нос.. пред триесетикусур години Иво панкерот ми беше најбољи другар.. пред триесетикусур години бев против сите стеги, чекан закони.. пред триесетикусур години мислев дека све ова некогаш ќе се промени.. ..после триесетикусур години пак ќ...

Цигарата што крати дел од животот не е лидер во регионот

Една цигара ти кратела 11 минути живот. Бич плиииииз!Еден ден во Македонија ти крати 24 часа живот. Posted by Филип Черноземски on Thursday, June 25, 2015

Попе, Да Се Исповедам, Многу Грешев

-Попе да се исповедам,многу грешев -кажи чедо божје -земав кредит и ја наместив сестра ми да ми биде жирант,сега извршители и го земаа станот и остана на улица со малиот -е ако де,затоа служат браќа и сестри -се смував со жената на најдобриот другар -е ако де, затоа...

Лето, Солзи Радосници…

Знаеш дека е лето кога мишките ти ронат солзи радосници. — SuicideMessiah (@SuisajdMesija) June 24, 2014

Почит

Кон Бушманите кои се дел од моите гени – секој роден на планетава ми е роднина. Кон моите родители кои (за среќа) не ме задоија со омраза. Кон сите светски чуда – животот е најголемо. Кон Сонцето кое знае што му е работа. Кон Земјината топка која сè уште се вртка околу него как...