Чекај ме секој ден, јас сигурно нема да дојдам

Што си е сигурно си е сигурно, ден за ден, можеш да си чекаш, бидејќи јас…сигурно нема да дојдам. Постојат момци кои секогаш пишуваат ливче со мал придонес, а сакаат да фатат голема пара, познавате ли вие такви? Јас знам еден куп, на куп… Но, уште едно нешто знам ...

Дојди ваму да ти шепнам нешто на уста

Те гледам така од далеку згоден, си викам леле што ако од блиску е далеку од згоден. Ти се доближувам уште повеќе, сфаќам дека си ептен згоден, но незгоден, стреч маица, добра фармерка, уште подобра патика, наочарите топ, сите останати околу тебе се гроб. Те погледнувам...

Ќе те сетам и намирисам

Ќе знам ќе те сетам и намирисам како животно забревтано ќе те надушкам уште пред да те видам ќе знам дека доаѓаш по себе ќе знам по кожата наморничена набрекнатите усни од гризење по срцето што ќе удира како поблесавено по скокотот во маткава и соковите по тебе што ќе истечат п...

Не Дозволувајте Да Бидете Одбрани, Одбирајте

Без разлика дали се работи за машки или женски, советот важи за двата пола, на било која возраст, со било која сексуална ориентација, религија, вера, НЕвера и така натаму… Не дозволувајте да бидете одбрани, туку секогаш стремете се да ги добивате личностите кои ги одбират...

Хедонистички рај на брегот на Егејското Море

Mandarin Oriental Bodrum Дел од секоја соба е составен од прекрасна мала приватна градина, кој нуди спектакуларен поглед на Егејското Море Се наоѓа на прекрасниот имот на северниот дел од турскиот полуостровот на егејскиот брег, комплексот Mandarin Oriental Bodrum е висти...