13 причини зошто утринскиот секс е најдобар

Постојат мали, а големи мигови во нашите животи. На пример, кога ќе го вклучите телевизорот и во истиот момент Роби Вилијамс дава трогатрелен говор, кога на касата од супермаркетот неочекувано ќе дознаете дека имате 30 % попуст на целата сметка, или пак кога погледнув...

Еве како жените доживуваат оргазам!

Женскиот оргазам не е мит Женскиот оргазам е тема на бескрајно истражување без резултати, бидејќи никој не може да каже точно што е она што жените може да ги натера да го доживеат подобро, побрзо, поексплозивно… Некои викаат дека зависи од сексуалниот акт, други дека не...

Ќути, трај до први мај

Колку си попаметен, толку повеќе молчиш и чекаш, викаат ќути, трај до први мај, седми јули, десетти септември, 2374 година итн… Сите имаат некој краен рок до кој чекаат за да би направиле се што сакаат, но најчесто тој краен рок никогаш нема крај, секогаш се продолжува, с...

А, од која партија си ти, извини?

Завршив факултет кој го сакав нормално без иднина во нашата држава како и секој друг, но сепак сум перспективна личност со соништа кои сакам да ги остварам, надвор од Македонија кои немаат врска со факултетот. Пред извесен период бев на натпревар по ораторство по иницијација ...

Отворено Писмо До Сите Што Не Знаат Каде Тераат Во Животот

Се чувствувате нервозни поради иднината, стравот ја јаде вашата енергија и ентузијазам и расте се повеќе хранејќи се од вашата депресија и меланхоличност. Иднината е толку гигантска за вас што мислите дека ќе ве стапне и засекогаш ќе се се изгубите во темнината на тоа огр...

7 причини зошто луѓето ве мразат

Таквите само одминете ги… Хејтери имало отсекогаш, а ќе има и во иднина без сомнение. Во животот потребно е да се фокусираме на оние луѓе што не сакаат, а не тие што не мразат бидејќи првите ни го прават животот поубав, а вторите не можат да ни направат ништо освен да...