Зошто жените бегаат од вас?

Жените имаат шестто сетило да намирисаат од кој маж треба да избегаат, а од кој не, но ретко го употребуваат, па често грешат во проценката. Но, доколку жените често бегаат од вас како да бегаат од чума сигурно може да ве намирисаат и без тоа шестто сетило кое им де...

Луѓето ќе ти речат дека си променет, кога ќе престанеш да ги слушаш!

Сфатив дека денес најубаво е да си глув. Не знам зошто порано не оглувев кога ги слушав коментарите, правилата и советите од другите кои секогаш беа подобри од оние моите. Сега се прашувам зарем ЈАС не знам што е најдобро за мене, а што не е добро? Доколку се препознавате во ов...

Девиците сакаат Ламборџини, Вагите Ферари…

Сите ја носиме соодветната боја која одговара на нашиот хороскопски знак, исто одбираме партнер чиј хороскопски знак е компатибилен со нашиот, се храниме според хороскопот и слично. На ред е да дознаеме кој автомобил одговара на секој хороскопски знак поединечно. Овен Обожава...

Малку познат факт: Последните зборови на Салвадор Дали

Надреална смрт ПОСЛЕДНИТЕ ЗБОРОВИ НА ГОЛЕМИОТ НАДРЕАЛИСТ БИЛЕ: ”КАДЕ МИ Е ЧАСОВНИКОТ?” ЗАКЛУЧОК: ОСЕТИЛ ЧОВЕКОТ ДЕКА МУ ИЗМИНАЛО ВРЕМЕТО…

Мортадели, колку ти душа сака

Корекција: Мортадели, Колку Ти Душа Сака Неелегантно пополнети девојки во теснимрежести хулахопки,  колку ти душа сака 

Се што не сте знаеле за самоубиството

Според Библијата самоубиството е грев, но кому му е гајле дали ќе отиде во пеколот после смртта штом одлучил самиот да си го приреди додека се уште е жив? Ова се неколку работи за самоубиството кои сигурно не сте ги знаеле досега, а според тоа колку е застапено денес, добро...

Жените откриваат: Ова е совршениот пенис (Видео)

ДИЛЕМАТА КОНЕЧНО РАЗРЕШЕНА Овие неколку испрашани жени на тема колку треба да е долг просечниот пенис, одговараат слично. Станува збор за должина од 20 сантиментри. Само една испитаничка одговара дека односот со голем пенис може всушност да боли. Многу мажи го коментираат...

За љубовта не се говори…ниту пак се пишува

сите зборови за љубовта ги изарчивме непотребно ти и јас теоретичари во натпревар еден со друг кој поубав збор ќе измисли или на оние изветвените кој посилен сјај ќе им даде како на старо сребро бојата кога му се враќа ако доволно долго го триеш со сода бикарбона ете та...