16 логични причини зошто мажите кои пијат виски се најдобри љубовници

Отсекогаш сум сакала мажи кои се како моето омилено виски- силни и со исончан тен. Она што го сфатив со текот на времето и искуството е дека сакам мажи кои држат виски во рака. Луѓето кои пијат виски имаат неверојатно интересен карактер. Тие одушевуваат, мистериозни се и се полни...

Малку Познат Факт: Русите И Компјутерот

Машини за куцање VS Компјутер Руските јавни услуги сеуште користат машина за куцање наместо комјутер, со цел да го избегнат онлајн надзорот НАПОМЕНА: МОМЕНТАЛНО БРИЛИЈАНТНАТА ИДЕЈА ЈА ...

Дури и на сон ми избега…

Не дека те бркав, но дури и на сон ми избега. Исто како и во врската, бегаше иако никој не те бркаше, бегаше како од чума кутриот, синкир ќе те префатам. На крајот секогаш се враќаше… Среќна, весела, си пешачев по планини, чекорев низ води бистри кога наеднаш во сонот...

Што Се Менува После Бракот

Ништо особено, освен што кога си гладен викаш: ‘ЖЕНО’ наместо ‘МАМО’

Имав врска со психопат, ова е мојата приказна…

Можеби јас бев крива што стана таков, не знам, но кога ќе си го помислам ова си велам дека не можеш да станеш таков, таков се раѓаш, така те воспитале, а таков и ќе си умреш богами. Не зборувам за обичен психопат кој ти се јавува 10 пати во ден само за да провери дали нависти...

Ова се приказните на Пауло Коелјо кои никогаш нема да ги заборавите

Феноменалниот писател кој се наоѓа на листата на 15 најдобри писатели во светот, Пауло Коелјо и тоа како го заслужува неговото место на таа листа. Во колекцијата на неговите книги, почесно место има и Скитникот Мактуб. Неверојатна книга составена од приказни на само 60 страни...

Едно Е Да Си Самоуверен, Друго Е Да Си Препотентен

Луѓето често ја мешаат самоувереноста со препотентноста, односно не ни знаат дека наместо самоуверено и силно, делуваат препотентно и одвратно. Бидејќи реално едно е да си самоуверен, а сосем друго е да си препотентен. Ова се 4 ГОЛЕМИ разлики помеѓу са...