Ајде Сите Во Барселона!

Доколку сакате да заминете на патување, а не знаете каде, не двоумете се повеќе и одберете ја познатата Барселона која во последно е една од најпопуларните туристички атракции во светот. Не само што ќе ве освои со својата убавина, може да се пофали и со фантастичната ...

Малку Познат Факт: Покахонтас И Годините

5-то одделение КОГА СЕ ЗАПОЗНАЛА СО ЏОН СМИТ, ПОКАХОНТАС БИЛА САМО 11 ГОДИНИ, А ТОЈ 28 ЗАКЛУЧОК: ПЕДОФИЛИЈА, ПЕДОФИЛИЈА НАСЕКАДЕ.

Леб или Џоѓер

  Она кога со вилушката ќе набодеме парче леб за да ја исчистиме чинијата од остатоците од храна.

Ептен поштуем морски плодови

Сериозно, нема оброк а да не ставам морска сол у него!

Знаев дека е неволја, но се заплеткав во неа!

Беше од оние девојки што никогаш не седат во место, секогаш даваше луди идеи кои ми изгледаа непромислени. Ја паметам вечерта кога заминавме заедно на планина, пусто место од кое се гледаше целата панорама на градот. Ми ја фати раката и почна да прави бранови во воздухо...