Зошто момците избираат девојки кои им се недостижни?

Момците како посилен пол носат ген кој ги тера да ловат, освојуваат и да ја докажуваат својата машкост. Додека делот на нивно игнорирање останува на девојките кои сакаат да ги освојат. Двата пола се чудни бидејќи секој има свои предности и недостатоци кои не можат да се објасна...

8 причини зошто треба да се отепате од плачење денес

Плачењето не значи дека вие сте слаби, па конечно сте ја искажале својата слабост, туку значи дека сте биле силни предолго време. Затоа доколку ви се плаче денес, слободно пуштете ги солзите и исплачете се, бидејќи освен што ќе ви олесни, плачењето има уште 8 други бенефиции ...

Ти знаеш се!

Знаеш да молчиш кога треба, знаеш да сакаш без резерва, знаеш да бидеш убавица, знаеш да бидеш кралица, знаеш да бидеш права жена, знаеш да болиш кога те нема!

Она кога ја бакнуваш жабата и таа станува принц на друга девојка, каква иронија!

Беше жаба, а јас се надевав дека ќе стане принц, но ништо од тоа си остана обична жаба која само знаеше да крека наоколу и да ги јаде мувите што седеле на гомната околу него. Кога ќе размислам подобро и самиот беше гомно, а сличностите се привлекуваат. Од мене се ...

Да го сакав колку што го изневерував, досега ќе беше најсаканиот маж во светот!

Бевме како Бони и Клајд, секогаш се разбиравме без зборови, се додека мојот Клајд не почна да зборува. Тогаш настануваше конфликт, знаете не треба да се плашите од тишината во врската, плашете се од двосмислените зборови искажани со скриена намера. Мојот Клајд се претво...

13 причини зошто утринскиот секс е најдобар

Постојат мали, а големи мигови во нашите животи. На пример, кога ќе го вклучите телевизорот и во истиот момент Роби Вилијамс дава трогатрелен говор, кога на касата од супермаркетот неочекувано ќе дознаете дека имате 30 % попуст на целата сметка, или пак кога погледнув...

Еве како жените доживуваат оргазам!

Женскиот оргазам не е мит Женскиот оргазам е тема на бескрајно истражување без резултати, бидејќи никој не може да каже точно што е она што жените може да ги натера да го доживеат подобро, побрзо, поексплозивно… Некои викаат дека зависи од сексуалниот акт, други дека не...

Ќути, трај до први мај

Колку си попаметен, толку повеќе молчиш и чекаш, викаат ќути, трај до први мај, седми јули, десетти септември, 2374 година итн… Сите имаат некој краен рок до кој чекаат за да би направиле се што сакаат, но најчесто тој краен рок никогаш нема крај, секогаш се продолжува, с...

А, од која партија си ти, извини?

Завршив факултет кој го сакав нормално без иднина во нашата држава како и секој друг, но сепак сум перспективна личност со соништа кои сакам да ги остварам, надвор од Македонија кои немаат врска со факултетот. Пред извесен период бев на натпревар по ораторство по иницијација ...

Отворено Писмо До Сите Што Не Знаат Каде Тераат Во Животот

Се чувствувате нервозни поради иднината, стравот ја јаде вашата енергија и ентузијазам и расте се повеќе хранејќи се од вашата депресија и меланхоличност. Иднината е толку гигантска за вас што мислите дека ќе ве стапне и засекогаш ќе се се изгубите во темнината на тоа огр...