13 знаци дека сте во “токсична врска” и тоа ви го уништува животот

Тешко можете да видите што е најдобро за вас кога веќе сте во врска. Не е секогаш лесно да останете доследни на самите себе и на она што го сакате. Постои можност да заборавите дека вие и вашата среќа сте приоритет. Правиме многу погрешни работи токму поради тоа што болката кој...

Некој Ја Сака, Како Што Не Ја Сакав Јас Никогаш, Но Ја Засакав Сега, Кога Ме Остави, Засекогаш!

Кратко еспресо и чаша вода, ќе ве молам. Извинете, пепелник ќе може? Го слушнав нејзиниот глас веднаш после мојот кој тивко се изгуби во просторот. Се завртив незабележително, таму беше таа со некој, станала дама, вистинска дама, тој до неа може да речам дека е соодве...

Баба Ми На Black Sensation журка

Сакав да кажам БАБА МИ НА ЗАДУШНИЦА

Фала многу – Нема на што

Фала многу – нема на што ИМА НА ШТО, АМА АЈ ДА СИ ИГРАМЕ КУЛТУРА МАЛКУ

Ти си мојот ладен туш!

Само ти можеш за момент да ми го застанеш срцето и во истиот момент повторно да го вратиш во живот, пулсирајќи во ритамот на твоето издишување. Само ти можеш да ми предизвикаш морници по цело тело, дури и кога е жешко, да ме замрзниш, а потоа повторно да ме стопиш во ...

Кармата е опасна работа!

Она што го правиш, ти се враќа како бумеранг в чело. Кармата е опасна работа за оние суеверните, но не и за вас или и вие спаѓате во нив? Според мене кармата постои. Она што го правиш, ти се враќа како бумеранг в чело. Понекогаш те паѓа на грб ненадејно, но понекогаш те крева в...

Кендел Џенер Ново Лице Во Кампањата На Келвин Клајн

Рекламната кампања #mycalvins По потпишувањето на договорот со куќата Келвин Клајн, младата  Џенер се појави и како заштитно лице на кампањата #mycalvins 19-годишниот модел молскавично го освојува модниот свет. Веќе за  прв пат можеме да ја видиме во визуелизацијата на но...

Тој ми сервира надеж за појадок, насмевки за ручек и страст за вечера

Тој ми сервира надеж за појадок, будејќи ме со бакнеж во чело, затоа го сакам, ми кажува дека ме сака и кога самата не се сакам. Тој ми сервира насмевки за ручек, ми кажува дека сум имала убава насмевка, сака да ја гледа често, не ме расплакува, а тоа што не ме расплакал ме прави...

Срѓан Јаниќијевиќ

Срѓан Јаниќијевиќ Има еден (викаат дека е тибетански тест) прилично е едноставен и е за оценување, осознавање на карактерот на оној што му го правиш тестот. Редиш пет термини, куче, маче, стаорец, кафе, море. Потоа, оној на кого му го правиш тестот зборува што мисли, чувств...
12