Што открива вашата омилена секс поза за вашите чувства

Секс. Нежни допири во темнината, вашите голи и испотени тела, стенкање и удари, акробатски пози, а доколку имате среќа- и оргазам. Според големиот писател Оскар Вајлд ‘Се во светот е поврзано со сексот, освен самиот секс. Сексот е поврзан со моќта.’ Необјасниво е колку тој бил во...

Сите Тие Семинари

Кој е луд да дава 500 евра за одело или фустан Сите тие збиднувања кои блескаат со гламур, со скапи тоалети (купени на распродажба во Зара или од некоја тезга во Шутка, пошто НИКОЈ НЕ Е ЛУД ДА ДАВА ПЕТСТО ЕВРА ЗА ОДЕЛО ИЛИ ФУСТАН), со врвни инелектуалци кои деба...

Гола пред тебе стојам

Можеш ли да ме видиш?! се соблекувам пред тебе, на стравот копчињата му ги откопчувам и го вадам од себе…полека и целосно… гола пред тебе стојам. Можеш ли да ме почувствуваш?! ми паѓаат сите штитови врз душата натежнати, и не, со нив не сум повеќе безбедна, туку сам...

Малку Познат Факт: Гушкањето И Здравјето

Гушкајте се повеќе, здраво е Најновите медицински откритија покажуваат дека гушкањето го намалува крвниот притисок  ЗАКЛУЧОК:  ЕВЕ ЗОШТО СИ ПАТАМ ...

25 Години Од Филмот “Pretty Woman”

Да се ​​потсетиме на најдобрите сцени Иако од премиерата поминаа точно 25 години, филмот “Убава жена” и денес жените го сметаат како една од најомилените романтични  комедии Жените едноставно полудеа за комбинацијата на убавиот Ричард Гир, кој кон крајот на 80-тите и...