Ете Кај Било Плавото УСБ

„се извинувам бел коњ дали имате?“ -ја прашувам продавачката „бел коњ?“ – збунето ми одговори „да, девојка ми сака таков поклон за роденден“ „е немаме такви животни, само домашни миленичиња“ „а коњ не може да биде милениче?“ „може вероватно, ама тука продаваме помали жив...

Кога Храната Не Е Храна

Ова е визуелниот проект на Матја Ерчек низ кој е прикажана кретивна комбинација на храната со поп-артот. За уживателите на надрелизмот и абсурдот.

Неверојатната Мала Куќичка На Сноубордерот

Заситен од урбаниот живот, славата, парите и напорното темпо на живеење, светски познатиот сноубордер Мајк Басич решил да се изолира надвор од цивилизацијата, во оваа мала но прекрасна шуска кукичка.  Никогаш не е доцна за ва...

Дамите Не Се Прашуваат За Години

- Колку години имаш? - Дамите не се прашуваат за години. - А кила? - 25 години. #lol #ќумрам — Кучкин син✪ (@TheRealSukhinov) November 24, 2013

Малку Познат Факт: Оргазмот И Хероинот

Слична доза допамин Мозокот при оргазам лачи иста количина на допамин како под дејство на хероин  ЗАКЛУЧОК: ЕТЕ ЗОШТО СМЕ ЗАВИСНИ ОД МАСТУРБИРАЊЕ!

Македонски Чек-Поинт

ЛИНИЈАТА КАДЕ ШТО СЕ СПОЈУВААТ СТАРИОТ И НОВИОТ АСФАЛТ 

15 Брачни Завети На Кои Треба Да Се Обврзат Партнерите Од Денешницата

_________________________________________________________________________________________________________________________ Брачните завети треба да бидат иполнети со значење. Тие треба да бидат искрени и разбирливи. На таков значаен ден во вашиот живот, како што е вашата свадб...

Не ширете омраза

 Ширете нозе, а не омраза.