Приватен Клуб И Хотел “Soho House” Отворен Во Истанбул

13-ти хотел во светот Познатиот синџир на хотели Soho House пристигна во турската престолнина   Првиот хотел Soho House беше отворен во Лондон во 1995. година како затворен приватен клуб и хотел за претставниците на филмската и медиумска индустрија и останатите членови...

11 проблеми кои ги мачат жените со големи гради кога станува збор за фамозното второ копче на кошулата

Jerry Seinfeld малку истражувал за тоа фамозно второ копче на кошулата и рекол: Второто копче на кошулата буквално ја прави или ја расипува кошулата. Па само погледнете го, премногу е високо поставено и изгледате како мајка ви да ве дотерала така! Второто копче од кошулата мног...

Новиот Бонг ‘Опасен По Живот’

Што би рекле нашите северни соседи: ”Ко преживи,причаће” Оваа вешто издизајнирана ”справа” ви приуштува пиење цело пиво на екс и веднаш потоа еден квалитетен ‘дим’ од марихуаната. Погледнете го овој брилјантен изум на модерната денешница, што се состои од ми...

Еднаш Спиев Во Хотел Со Безброј Ѕвезди

Со другарчињата пијани си заспавме на плажа у Охрид.

Пупкова: Нова Колекција На Накит И Модни Женски Додатоци

“Инспирацијата за новата колекција на накит и модни додатоци  Massassi (првата жена на планетата земја) е Африка. Она кое мене ме инспирираше да создадам една мини колекција првично е Афричката традиција, како и колоритот во облеката и накитот. Формите се геометриск...