13 извинувања кои ги заслуживте, но никогаш не ги добивте, токму тие ве направија посилни

Што ќе се случи ако во текот на целиот ваш живот ги добиете сите потребни извинувања што сте ги заслужиле?

Прочитај повеќе

ИСАИЛО ИЛИЕВСКИ

[fblike] Моето прво кафе е рано наутро. По отварање очи, следува краток туш, т.е  утринска хигиена, а  во меѓувреме ѓезвето

Прочитај повеќе

Во италијанско Село За 24 Часа Паднал Два Ипол Метри Снег!

[fblike]Во италијанското селце Capracotta за 24 часа паднал два ипол метри снег

Прочитај повеќе