Роберт Дауни Јуниор На 7-годишното Момче Му Даде Бионичка Рака

Роберт Дауни Јуниор игра суперхерој во филмови, но тој е исто така херој и во реалниот живот. Седум-годишниот Алекс помина низ некои предизвици во својот млад живот. Тој има делумно развиена десна рака, но исто како и повеќето деца на негова возраст, тој сака суперхерои. Робе...

ОВА Е ЕДЕН СКРОМЕН ДОПРИНОС

-МУ РЕЧЕ ШЕФОТ НА СКРОМНИОТ И ВРЕДЕН РАБОТНИК НА КРАЈОТ ОД МЕСЕЦОТ

Зошто е потребно да бидете себични сега за да можете да бидете несебични во трката наречена живот

Сите ние знаеме да бидеме и себични и несебични. Никој не е потполно себична личност исто како што никој не е потполно несебична личност. Сите ние се наоѓаме некаде помеѓу, некаде на средина. Можеби сме себични во одредени моменти, но затоа пак сме потполно несебични во дру...

Малку Познат Факт: Стриптизетите И Плодните Денови

Од 75 до 150 долари поголем бакшиш Стриптизетите биле набљудувани два месеца и истражувањето покажува дека тие повеќе заработуваат за време на овулацијата (или плодните денови). Разликата изнесувала од 75 до 105 долари по смена. ЗАКЛУЧОК: ЖЕНИТЕ СЕ ГОРДИ СОПСТВЕНИЦИ НА ...

Џорџ Мајкл воодушевен од каверот на својата песна

“Careless Whisper” во изведба на австрискиот бенд “French On Friday” e објавена на ФБ профилот на Џорџ Мајкл. Post by George Michael.

Абе ќе имавме и ние Стоунхенџ

Што би рекле старите: ”ќе имавме, ама да не стававме кисела зелка у буре”