Со треперливи раце лицата ќе си ги милуваме

сеќавај се како трчавме мали дур бевме со гради полни слобода и мир и ветар во косите како подзамижувавме дур во сонцето гледавме со смеа и прашања дали навистина од предолго гледање ќе ослепиме сеќавај се како светот мал ни беше а ние големи со своите идеали во умовите безбедн...

“Blue Balls”, што е тоа и зошто се случува овој феномен?

Ајде да кажеме збор два и за blue balls (сленг термин за привремен застој на течноста во тестисите пропратена со болка, а предизвикана од долготраен сексуален однос без ејакулација). Голем дел од луѓето веруваат дека тоа е само мит, но сепак тоа е неверојатно вистинито. Т...

ВИДЕО: Музичарите Се Збогуваа Од Својот Пријател Влада Дивљан

 Музичарите во чест на Владе Дивљан ја изведуваат “Русија”  

Малку Познат Факт: Кинескиот Ѕид И Вселената

Веќе ни Кинескиот ѕид не се гледа од вселената, но затоа се гледа енормното загадување! ЗАКЛУЧОК: И СМОГОТ Е MADE IN CHINA!

Пародија на Боемска Рапсодија (Видео)

Три девојки во кола изведоа пародија, која можеби е подобра од оригиналната Боемска Рапсодија

Претставен E Најтенкиот MacBook

Apple со нешто ново  Новиот MacBook во три бои, вклучувајќи ја и луксузната златна Apple го претстави новиот супер-тенок MacBook, што е дури 24% потенок од MacBook Air, а неговата цена ќе биде околу 1300 американски долари. Куќиштето е метално, уредот тежи само еден килограм,...

Шаховска Табла На Грб

Ќе си истетовирам шаховска табла на грб за да им објаснам полесно каде ме чеша @IzabelaAndonova