Сам, но не и осамен: 10 знаци дека сте задоволни со самотијата

Секој доаѓа до еден момент во своите 20ти години кога животот не предупредува дека треба да престанеме да размислуваме само за самите себе и да почнеме да придонесуваме за општеството Доаѓа моментот кога треба да почнеме да работиме, да плаќаме даноци, да одружуваме врс...

Е овака треба да изгледаат вистинските ЛОКАЛНИ избори

Е овака треба да изгледаат вистинските ЛОКАЛНИ избори Се собирате со другарите пред пиење и заедно избирате локал!

Куќата која го менува обликот

Лондонски архитекти од студиото dRMM дизајнираа зграда, која изгледа како голема модерна штала, а за што станува збор, дознајте подолу… Невообичаена лизгачка куќа Однадвор изгледа како една огромна штала со дрвена фасада со црвени детали, сепак, оваа зграда е инте...

9-ти Март

Tomorrow Never Dies Жено, аj назад у кујна…

Малку познат факт: Сексот и мозокот

Сексот ве прави попаметни Редовниот секс ги подобрува конгитивните фукнции и ја зголемува стапката на формирање на нови мозочни клетки кои му даваат поголема моќ на мозокот. ЗАКЛУЧОК: ПОРНО ЅВ...

Неверојатниот Том Хенс Во Новото Видео На Карли Реј Јепсен

Најдобриот дел од ова видео е проклето добриот Том Хенкс Карли Реј Јепсен, најпознатa по својот музички хит “Call Me Maybe” со уште едно изненадување, во нејзиното најново видео неверојатниот Том Хенкс.  Dance, Forrest,...

Ријана На Насловната Страница На Дигиталното Издание “AnOther Magazine”

Страниците оживуваат пред вашите очи Овој месец AnOther Magazine го лансираше бројот, кој може да се нарече хибрид на дигиталната и печатената форма, во кој, покрај вообичаенитетекстови и фотографии, се појавува и мини-филм со мегапопуларната Ријана   Најинтересна во о...