Пепел во пепел, прав во прав

пред човек да си замине чудно засветува како наеднаш да се разубавува ликот вонземски му блеска и станува воздушест небаре на земја не гази како од светот одвоен па му се прекршува сенката и напола е тука а другата половина е веќе замината и така извесно време меѓу два ...

Што се всушност пижамите

ПИЏАМИТЕ НЕ СЕ ОБЛЕКА, ПИЏАМИТЕ СЕ ЕМОЦИЈА!!!

Спушти се доле

Бидејќи таму ти е местото, под моите нозе, му реков на светот кој понизно ме послуша. Се спушти полека милувајќи ми го телото, секој сантиметар од него, ми кажуваше колку сум убава, колку сум совршена, ми кажуваше колку го палам, колку се возбудува на мене. Слезе до гаќичките м...

Првото И Главно Правило На Бракот

ПОСЛЕ СТАПУВАЊЕТО ВО БРАК ИМАТЕ СЕКС КОГА НА ЖЕНАТА ЌЕ И СЕ ДИГНЕ.

Кажи Само Фала

Ако ти донесам појадок во кревет доволно е да речеш фала, не мора да ме прашуваш како влегов. — Корона Мортис (@Lathronniell) August 13, 2014

И што уште не…

Те гледам со крајот на окото исто како што понекогаш се обидувам да ја доловам убавината на светлината која влегува низ мојот прозорец. Наместо да ја доловам таа ме заслепува, твоја одлика. Мртви емоции, отров полош од оној на змијата, морници, гадење и што уште не. Изџва...

Се насмеавте ли денес?

Ако не, можеби овие кратки приказни ќе ве насмевнат од срце! За убав почеток на денот! “Секогаш кога сум идел на свадби, постарите ми викале ајде ти си следен, што чекаш. Ми се здосади да го слушам тоа, па сега ја им го викам истото на погреби.” “Каде и да ги ставиме па...

Блазеси му на газдата со ваква шанкерка (Видео)

Тешко е да се најде обичен шанкер, а не па ваква шанкерка…

Јас живеев!

Ги соблеков фармерките што ги носев цел ден, се слеков по гаќи и седнав да пишувам. Сфатив дека сексот сум го заборавила, а го сакав толку многу. Нема да следува приказна во која ќе ви образложувам дека сум мастурбирала, не плашете се или не радувајте се. Како било… Седев так...