Деминутивот И Љубовта

Спомнување било што во деминутив дур имаме секс…не, благодарам Деминутив е именска категорија која ни еден член од машкиот пол не би сакал да ја слушне за време на в...

Sирнете Во Луксузниот Интериер На Првиот Приватен Боинг 757-8

Луксуз вреден 400 милиони долари Ова е внатрешноста на првиот приватен авион Боинг 747-8, кој е наречен небеска мега јахта, делумно поради прекрасниот интериер, а и поради должината на трупот од импресивните 60 метри Овој прекрасен авион може да прими 450 патници, кои може да с...

ЖОЛТАТА ЛИНИЈА

Влегов во ВЦ и почнав да повраќам После 8 минути конечно црева истурив и наеднаш до мене се појави некое створење со бела брада, ги подигна цревата од прљавите плочки и ги стави во џеб „ееејјј, остави ги, мои се“ – му спискав „јас сум Богот на Внатрешните Органи, сега...

Има дана коа некој ќе си го бриШат „Г’зот“ со коприва

Нема НиШо полесно од Това да СЕ „СЕРЕШ “, да СЕ „ ПОДСЕРУЈЕШ “ ,или ПА да СЕ „УСЕРЕШ “, ТоталнО , дур седиШ на удобна WC – Шоља, ЗаГлеан у МириШљаФ ТоалеТ Папир !!! Не је Увек така , и НЕМА ДА БИДЕ !!! ЗатоВа ПреТпаЖљиво !!!! Има дана коа некој ќе си го бриШат „ Г’зот “ с...

Ете…и вакви денови има

Има денови кога не знаеш што со себе кога душата како лист ти е пожолтен од старост излитен од многу вртење испишан со мастило толку темно и тешко што остава дамки и од другата страна Има денови кога снагата те дроби како во зима грип кога те стига а знаеш дека здрав си б...

Малку Познат Факт: Љубовта И Кокаинот

Една од овие две работи може да ве чини многу пари Заљубувањето е чувство слично на она кога земате кокаин. И во двата случаја се активираат исти мозочни структури, предизвикуваат подобро расположение, се зголемуваат сексуалните апетити и се зголемува самодовербата. НАПОМ...

А баш преска направив ребаланс на буџетот

Морав рамномерно да ги распоредам ситните пари во двата џеба, за да не си ја искривам кичмата.

БИЛЈАНА МАНЕВСКА

Денот ми почнува во 7:30ч со гласна музика, да се разбудиме сите. Со полуотворени очи правам екстра јако кафе без шеќер и додека не отпијам две-три голтки сум пола човек. Поради сабајлечките подготовки, кој за во градинка, кој за на работа, кој за дома, кафето обично го допив...

10 Најдобри Песни Кои Освоиле Оскар

Ќе баталиме филмови, а ќе се потсетиме на песните што добиле оскар. Во пресрет на доделувањето на најпрестижните филмски награди Оскар, да се потсетиме на победничките песни кои ја имаат добиено златната статуетка   “The Way You Look Tonight,” Swing Time, 1936. Music by...

Мобилниот Или Ве-Це Шољата – Што Е Повалкано?

Изгледа Ве-Це шољата не е највалканата работа во станот Иако на многу луѓе ова им изгледа како бесмислени дуел, можно е дека секој ден на нашето уво ставаме нешто многу повалкано од даската на ве-це шољата “Одлучивме  да ја испитаме хипотезата дека даската на ве-це шоља...