Беспилотни Летала Како Келнери Во Ресторан Во Сингапур

Летечки помагачи Сингапурскиот ресторан Timbre @ Substation може да се пофали со одличен кадар кој одсега е побогат за неколку летечки членови. Имено, освен келнери оброците ги сервираат и со помош на неколку беспилотни летала. Сингапурскиот ресторан Timbre @ Substation вов...

СЕКОГАШ ЌЕ БИДЕШ ГОЛА

Кога за излегување си облечена во минич, хулахопка, отворена маичка и штикли, за татко ти секогаш ќе бидеш ГОЛА

Љубовните Приказни Започнуваат На Едно Место

                Вистинскa љубoвнa прикaзнa би требaлo дa пoчнувa:  ”Се зaпoзнaвме нa митинг…”

Што ден паѓа Св. Валентајн

-Што ќе правиш за Св.Валентајн? -Што ден паѓа? -Петок -Грав — Мекица (@Plavaaa) January 28, 2014

Стварно е потешко

-и сега што? -како што? -е па фајронт е, кај да идеме во 5 сабајле? -што знам?..слушнав Џим Морисон имал свирка некаде на after-party -дај ма не треси глупости, мртов е човекот -па ако де и ние сме мртви -мртви?…што ти е на тебе? -па сме..од кога не си се насмеал? од ко...

Пријателство Кое Ќе Ви Ги Стопли Срцата

Двегодишното девојче Либи и тримесечното прасенце Перл – тоа е вистинка љубов и пријателство кое блеска со искреност и безусловност.