Дечкото Со Најдобрите Профил Слики На Фејсбук

Да менуваш профил слики и не е некоја филозофија, но овој дечко тоа го прави со стил. Секоја недела додава нова слика во која е трансформиран во различен карактер, поткрепен со костимографија, добра локација и к...

Што му рекло мотивационото на гарантното писмо

- Што му рекло мотивационото на гарантното писмо? - Ти гарант не си од тука.  

За сите уживатели на шалови

Ова се дела на мајсторите на зимското плетење, шалови кои ќе ве стоплат и ќе привлечат внимание.

На крај од јануари ме чека напорна фото-сесија

На крај од јануари ме чека напорна фото-сесија , на сите испити можам да се сликам  

Не ви треба дечко или девојка, ви треба партнер

Јас искрено не можам да разберам зошто некои луѓе излегуваат со толку многу партнери. Како прво е скапо, без разлика дали сте машко или женско, ви одзема премногу време, а 95% од времето е потрошено потполно залудно. Јас сфаќам дека не сакате да бидете осамени, но да ...