Кога пилето во срце ти пее

За чоек треба пилето да ти пее душата да ти е ширум отворена без ќепенци и капии без синџири и катанци срцето да ти љуби незатруено и чисто без да става на кантар без да фаќа кусур ама чоек чоек да имаш пред себе треба оти само тогаш вреди да се дава без резерва без задрш...

“Таа” да ме сака највише на свет

За Нова Година си посакав „таа“ да ме сака највише на свет и Дедо Мраз да иде во пензија за да ја може внука му да работи место него (слушнав многу згодна била, скандинавска лепота) Ах да, и на вас да ви се и...

Постојат два вида на луѓе: оние кои создаваат и оние кои се создадени

Луѓете можат да се класифицираат во повеќе групи, но ако ме прашувате мене, луѓето можеме да ги поделиме генерално во две групи- едните се оние кои активно создаваат и другите се оние кои создаваат пасивно. Секоја индивидуа го троши својот животен век создавајќи неш...

8 работи за кои секогаш треба да се извинувате кога сте во врска

Мислам дека не постои врска во историјата на врските која не преживува на извинувања. Сите ние од време на време правиме глупави работи, па затоа е потребно да ги објасниме нашите дејства или размислувања. Па ние сме само луѓе, а луѓето се суштества кои имаат недостатоци. Правиме...

Сочи Полека Но Сигурно Наликува На ‘Град На Духови’

 Еве како изгледаат потрошените 50 билиони долари. 

Креативно рециклирање на стари компакт дискови

Во ерата на USB стиковите, сигурно на сите ни остануваат старите CD-а осамени на некоја заборавена полица. Затоа, еве неколку идеи како да ги претворете во ин...

Најлошите другари на сите времиња (Видео)

 Ако мислиш дека се дружиш со стоки, погледни го видеото  

Жени

-ме сакаш? -да -и јас тебе..сакаш да се фатиме? -не можам, многу си глуп -добро ќе се опаметам и ќе завршам факултет После 8 дена на Штулов се враќам со диплома -еве се опаметив, сакаш сега да се фатиме? -не, ти течат мрсули Ги шмркнав мрсулите -а сега? -не бе, види к...