Band Aid 30 промоција на X Factor: Видео кое ќе ви го скрши срцето

По 30 години од првото објавување, Sir Bob Geldolf ги собра најдобрите светски музичари за снимањето на песната чиј приход е наменет за доротворни цели, “Do They Know It’s Christmas” и е исто толку трогателно како што и очекувавме. Овој пат борецот- ветеран се надева де...

ЕЛИЗАБЕТА КЛИНЧАРЕВСКА МЛАДЕНОВСКА

Јас сум голем обожавател на кафе. Денот ми е динмичен и долг, исполнет со многу професионални и приватни обврски и затоа мислам дека коефеинот му е потребен на мојот организам. Единствено кафе кое неможам да го консумирам е Еспресо, додека Нес и турското ми се омилени. Пијам кафе...

Тато бе!

Мајка ми ми кажа да ја чекам на една клупа ама некој човек веќе седеше таму… сељак! Стојам на страна, го гледам човеков,малце ми изгледа смешно и баеѓи швркнато -Чичко зошто сте толку ружен?- го прашувам -дете не се збори така со постари – одговори -добро...