ОВА ГО НЕМА НИ ВО ШВЕДСКА

Во една недела имаме афери и глупости со ракомет кошарка па непознати црни униформи легитимираат изборот за МИСС па тројно убиство афера на ск. фестивал Се тоа во една педа држава Па во Шведска од 1816-та до сега има помалку афери Не сме нормални,...

НАТАША АРСОВА ЈАНЕВСКИ

Наташа Арсова Јаневски проект менаџер во Томато Продукција Кафе не пијам повеќе од три години,едноставно никогаш не сум била негов љубител, но од друга страна пак,го обожавам мирисот на тазе измелено и убаво приготвено кафе. Денот обично го започнувам со голема чаша свежо цед...

Кира Најтли ја опишува проекцијата на “The Imitation Game”

Во Силиконската Долина, Марк Цукерберг приреди проекција на The Imitation Game. Минатата ноќ на телевизиската емисија во живо на  Jimmy Kimmel, Кира Најтли ја откри причината зошто сите треба да се стремат да бидат милијардери- бидејќи можат да носат што и да посакаат дури и ...