Генерална проба

  Решив да повежбам умирање, да, токму така и не е воопшто морбидно, впрочем, секој треба барем еднаш да го стори тоа, за да не излезе ем умрен, ем смешен. Легнав в кревет, се истегнав колку што сум долга и (малку) широка, ги склопив рацете кај градите, замижав… ...

За покојникот се’ најдобро

Ете…и таа работа се заврши, но, да почнам отпочеток… Долго го спремав закопот, не знам што си мислев, не било лесно, не се закопувало човек туку-така. Прво беше барање поволно гробно место, (небаре покојникот знае каде лежи) потем копање дупка, доволно долга и широка,...

Танцот на градите на музика од Моцарт (Видео)

Градите на девојката со тетоважа играат во ритамот на “Мала ноќна музика”  од Моцарт  

ЗАЕБИ САМОУБИСТВО, МЕНУВАМ ТАКТИКА

Прв пат кога се самоубив душата ми летна некаде. Ја гледав едно време, помина помеѓу 2 непознати планети, и ја снема. Можда оние од МАНУ знаат ама таму немам врски и роднини да прашам Од астрономско друштво ми рекоа дека во тој правец е пеколот. Им верувам. Како и да е о...