КИЛИ: Ја не се гледам као Исус, фала му на Бога

Погледнете го видеото во кое Кирил Поп Христов вели: “маслото од марихуана ме излекува” Кили во  емисијата “Во недела попладне“ на Алфа ТВ Прв Дел Кили во емисијата “Во недела попладне“ на Алфа ТВ В...

Сите ли пораснаа, а јас останав шајка?

Сфаќам дека не е ова градот, државата кај што израснав… Мењам жену не гледам, прељубници исто, екстрим мејк овер јок, 48 саати свадба никако, индиски, шпански и турски серии ич… Во оро не можам да се фатам, пошто е гужва..и да почекам, подоцна е у ствари заменски збор...

Земи си го апчево

Мобилниот и ФБ-укот ми викаат земи си го апчево и не постоиш на овој свет, џабе ти е ама душата ми вика поинаку????? Кој ја ебе душата, стално ме заебува ќе си з...

Можеби утрото ќе донесе само спокој

Се разбудив во туѓо тело, некое кое не го знам, со обриси кои не се мои, но, во мојот кревет, во мојот дом. Лежев така некое време, прво ги мрдав ножните прсти, потем колената ги свиткав, со рацете се напипував. Градиве некако поголеми ми се видоа на допир, а и косата ми ...

Ѓубрето што го носам цел живот

Не ставам тетоважи, ги имам од моите претци, втиснати ми се до кај што игла не стига. И еден куп карактеристики што не би сакал да ми ги поменат ни на помен. Обележан сум од раѓање а таков и ќе заминам. Треба да си купам гробно место над некое езеро. Или, пак, можеби дотогаш ...