Да не сум умрен?

Јас веќе колата нема да ја регистрирам! Нема да ставам бензин! Нема да плаќам на наплатни! Нема да трошам струја! Нема да јадам леб! Нема да пушам цигари! Нема да одам по кафани! Да н...

Внимавајте при СЕКС со балерини !

Секс со светски позната балерина може да биде сон на секој човек  - но тоа го удри еден руски милијардер право по  грбот. Бактијар Салимов заврши прикован за кревет по вечерта помната со поранешната Бољшој примабалерина Анастасиа Волчков. Двојката мораше да повика Брза помош дури...

Mу ги понудив срцево, душата и јетрата

СТАРО КУПУЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ ми урла низ маало Се симнав и му ги понудив срцево, душата и јетрата Ме откачи, не купувал шкарт роба :(((((((((((