Овде пола држава не е способна втората чорапа да си ја најде насабајле…

Овде пола држава не е способна втората чорапа да си ја најде насабајле… а не па работа да најде

ННГ – Некои Нови Граѓани

Шо праиме бе, браќа Скопјани? Знам дека сме малку, ама не има ВО СКОПЈЕ, градот што некогаш беше наш, кого се уште неизмерно го сакаме. Да, некогаш… …кога се знаеја скопските семејства, кога постоеше некој друг етички систем, кога домашното воспитание беше “Оч...