Сакам позитивни луѓе

Вчера вечер пред мене на шанк стојат дечко и девојка, весели, насмеани, среќни Си зборат, си играат, другарски се допираат Ги гледам и уживам пошто ради такви позитивни луѓе си ја сакам работата Ама јасно ми е дека и двајцата сакат да се фатат само никако да се случи тој моме...

Сакам вакво панорамско срце у Скопје

..да се зацементираш од љубов..па викаш, дај жетони за 3 круга..

МАГИЧНИОТ АВТОБУС

„Повелете во МАГИЧНИОТ АВТОБУС“ -вика чичкото што стои до една крнтија што некогаш вероватно била автобус „Хаха ова е магичен автобус?..па соковникот што го купив од Телешоп е спејсшатл за ова, ставаш гранки, грмушки, прљави чорапи и искача сок“ -коментирам и паѓам од смеење „н...

Мал Човек

За македонскиот Мал Човек (а такви за жал има премногу) Поместете ги границите што безвезе сте ги замислиле или други ви поставиле Мислете со своја глава слушајте го срцето Уживајте го животот, еден е а за другите што ќе кажат ич уво да не ве боли...

ДЕТЕ ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Цел живот се чудам зошто мајка ми подрумот го жува заклучен со 3 катанци и едно нервозно пит-булче За среќа кучето еднаш мораше да го носи на забар, да му стават имплатни, поголеми и пострашни од регуларните заби па решив да ѕирнам внатре Ги скршив катанците и влегов Г...

Изгубени Фотографии: Мерилин Монро

The Lost Photographs: Marilyn Monroe Sweater girl Monroe, seen here with a real Mountie, photographed by her makeup artist, Allan “Whitey” Snyder, in Banff, Canada, during the filming of the movie River of No Return. On her way to hair and makeup early one morning, Monroe, who...