Денес младите се порано стапуваат во сексуални односи…

Денес младите се порано стапуваат во сексуални односи…за разлика од мојата прабаба која затруднела на петнаесет години.

ДЕШАВКА: Музичко образование @ La Kaña

Музика ви пуштаат професорите  Васко Атанасоски (Bernays Propaganda) и Саша Павловиќ La Kaña Wednesday at 9:00pm

ЗАЕБАНО Е ДА СЕ ФАТИШ СО ОТКАЧЕНА

„многу си ми чудна“ „зошто?“ – ме погледна со прашалници „заради дупките во глава… никогаш не сум видел човек со 3 дупки во глава“ „а тоа ни е маалски обичај..на секое женско бебе штом ќе се роди му се прават 3 дупки“ „не сум чул за таков обичај“ „па да, тоа е обича...

ВИДЕО: Раде Шербеџија за Влатко Стефановски

Вака изгледа текст кога се пишува со љубов и почит и од срце, а не по протокол. Раде во Скопје си доаѓа како дома, всушност он не си ни оди, само се враќа, дома. Си има многу другари и стари и млади, си знае да седне по принципот на скопска шема, да заглави со Медо-Горјан Тозија,...

ВЛАДИМИР МИТОСКИ

Првото кафе во комбинација со свежо цеден сок го пијам најчесто многу рано наутро во новиот локал на Рекорд. Како страствен кафеџија(а не кафепијач) највеќе ми е ќејф сам да си го направам своето кафе, бидејќи сум убеден во своите квалитети на бариста Тоа е најчесто мало макијато...