Ќе спијам кај другарка ми

Машките треба да и подигнат споменик на таа што го измислила “ќе спијам кај другарка ми“.

Па таква сакам, поштена, не да се курва со сите

„Еј која е онаа?“ „Батали ја, удрена е со мокра чорапа“ „Па и ја сум удрен, неколку пати со бокс еднаш со кола и 2-3 пати ме удри бандера“ „Не ме сфаќаш .. и фали нешто“ „Па и мене ми фалат слепо црево и крајници па што, види каков лепотан сум“ „Ама таа не е со сите“ „Па та...

Диор: Нов Лак За Нокти Со Ефект На Гел

Новата колекција на Dior, лакови за нокти  Vernis Couture Effet Gel Collection е составена од 21 нијанса, а на вашите нокти ќе стори гел ефект. Речиси 50 години по лансирањето на својот прв лак за нокти, француската модна куќа Диор реши да ја смени неговата формула и да кре...

Може само да се сликаш…и тоа со Веспа

Дизајнерите Rotimi Solola & Cait Miklasz од Чикаго, еве како го замислуваат фотоапартот Веспа.

Да не постоеше Фејсбук, шо фино…

Да не постоеше Фејсбук, шо фино ќе си пиев непревриено турско кафе.
12