Инстаграм: Кајмакоски во #ЕденНаЕден

@edennaeden Кајмакоски во #ЕденНаЕден, недела (02.03.), 20:30ч

Ајкула

Кога бев копиљ и прв пат го гледав Ајкула од страв да не ми искочи од под кревет земав залет во ходник и од врата директно на креветот !!! Сега да ми се појави ќе ја исецкам на филети и котлети и со мерак ќе ја изедам Знам пар добри рецепти, само ајкулата никаде ја нема...

Rose Tattoo

Dropkick Murphys – Rose Tattoo

Мамо исклучи го бојлерот

Сонце злопамтило ………………………………. Вчера бев на врв на Водно Никогаш не сум го видел сонцето од толку блиску и земав да го гаѓам со камења, си пикавци, го пцуев „Што ти е на тебе, што ме закачаш“- ме праша ...

Кајмакедонија

  Кајмакедонија. Вечна.

Што бе Хјустон , немој ја Урко да ти го викнам

Се заебав, не требаше тука да дојдам на одмор ама тоа е кога немаш пари па идеш аутостоп 2 саати шетам по песоков а уште морето не сум го видел..не само тоа, ни жива душа нема да се појави Што да се прави, си го постелив пешкирот и легнав..малку да отспијам пред да се раздени а и...

Should I Stay Or Should I Go

Should I Stay Or Should I Go – Bossa N´Jazz and 80s