Светски патници избраа 10 најдобри хотели

TripAdvisor ја објави годишната листа на Traveler’s Choice. Најголемиот светски портал за патување TripAdvisor го пренесе резултатот на годишниот натпревар

Прочитај повеќе

Досега Невидени Портрети На Глумци

“Behind the Mask“ Keira Knightley Во лондонската галерија Somerset House се отвори изложбата “Behind the Mask“, резултат на соработката помеѓу  BAFTA

Прочитај повеќе

RUSH (БРЗАЊЕ) – 2013

123 мин  –  Акција | Биографија | Драма  –  27 септември 2013 година (САД) [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=DsHynV0F-q0[/youtube] [quote align=”center” color=”#999999″]Прикажување на бездушното ривалство во седумдесетите помеѓу Џејмс Хант и Ники Лауда, тогашните најголеми ривали

Прочитај повеќе