porsche leasing

Закачено

Сите статии

Најскапите велосипеди на свет

Во потрага сте по нов велосипед, но парите воопшто не ви се проблем? Одлично, на право место сте.  Погледнете ги најпосебните и најскапите модели во светот … The Solid Gold Bike Сакате рамка од чисто злато, 600 црни дијаманти, 500 сафири? Тогаш ова е совршен велосипед...

Прикаски...

Кој ја сака Македонија?

Долго време слушаме дека некои се патриоти, некои предавници, некои терористи, некои бранители… Чудно е т...